Анатолію Чумакову – 75!

Восьмого вересня у Хмельницькому відбулася урочиста зустріч, присвячена 60-річчю з дня створення боксерського клубу «Авангард» та 75 – річчю Заслуженого тренера України Анатолія Чумакова. З цієї нагоди, як зазначають у Хмельницькій РДА, у залі телерадіокомпанії «Поділля-Центр» зібралися спортсмени, тренери, представники обласної, районної та міської влади, громадськість.

Від облдержадміністрації привітали заслуженого ювіляра та вихованців спортивного клубу заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка та начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Клімов. Юрій Ігорович відзначив неоціненний вклад Анатолія Чумакова у розвиток боксу на Хмельниччині, адже серед випускників клубу – ціла когорта видатних спортсменів, відомих не лише в Україні, а й у всьому світі, побажав йому довгих років життя, міцного здоров’я, наснаги у його нелегкій праці.

Привітали Заслуженого тренера України Анатолія Чумакова й голова райдержадміністрації Леся Коменда та перший заступник голови адміністрації Андрій Зелінський.

Також кращих спортсменів та тренерів боксерського клубу «Авангард» нагороджено почесними грамотами та подяками облдержадміністрації.