Обговорили правову освіту населення

Сьогодні у Кам’янці-Подільському розглянули надання правової освіти населенню на засіданні міської міжвідомчої координаційно-методичної ради.  Про це йдеться на сайті міськради.

Під головуванням керуючої справами Яни Мельничук розглянули затвердження плану роботи ради на 2018 рік, проведення правопросвітницьких заходів для громади з виконання правопросвітницького проекту «Я маю право!», у тому числі серед шкільної та студентської молоді.
Надано інформацію щодо роз’яснень населенню актуальних питань з правової освіти через радіопрограму «Міська кухня» та рубрику на сайті міської ради «Запитання до міської влади».
Як повідомив директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентин Бартиш, порівняно з 2015-2017 роками, у 2018-му кількість звернень до них зросла вдвічі. Збільшився і перелік категорій, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема, внутрішньо переміщеними особами.
Під час засідання працівники ювенальної поліції також повідомили про правопросвітницькі заходи, які проводяться ними для неповнолітніх.