25-ий BookForum. Постскриптум

Нещодавно ми уже розповідали про відвідини кам’янчанами ювілейного книжкового форуму в Львові. Але наразі є ще що додати.

З гарними новинами до Кам’янця-Подільського повернулось і творче об’єднання «PHOENIX». Як повідомили його засновники, наразі тривають перемовини із письменницею, редакторкою книжкової серії «Теплі історії» Славою Світовою про проведення в нашому місті практикуму із написання кишенькових історій.

Із презентацією збірки «В.О.П.» (війною організовані поезії) планує завітати у місто над Смотричем і Артур Закордонець – письменник, дипломант «Коронації слова».

Також феніксівці зазначили, що на 25-му BookForum презентація нового роману Макса Кідрука «Де Немає Бога» наробила чимало галасу. Тож зустріч із письменником, яка відбудеться сьогодні, 5 жовтня, в Галереї мистецтв о 19:00, обіцяє бути неймовірно цікавезною.

Окрім того, стало відомо, що збірка оповідань «Перше побачення», до якої увійшла історія «Чурчхела» кам’янчанки Віоліни Ситнік, очолила п’ятірку топ-продажів видавничого центру «Академії».

Загалом творчому об’єднанню «PHOENIX» ювілейне свято книги презентувало чимало ідей, проектів та пропозицій. Чим новеньким вони порадують кам’янчан, дізнаємось уже зовсім скоро.