В мережі провели масштабне соцопитування, як правильно вішати туалетний папір: результати вже відомі

Здавалося б, яка різниця як буде повішений рулон туалетного паперу. В декого в туалеті він й зовсім стоїть на якійсь поличці, а не висить на спеціальній ручці. Однак, для тих в кого все-таки є тримач для паперу можливо буде цікавою наступна інформація. В мережі активно розійшлася суперечка стосовно того, як правильно вішати папір — кінцем рулону до себе, чи до стіни. Одні впевнено говорять перше, інші за другий варіант. Чи дійсно цей нюанс має значення?

В мережі було проведено масштабне соціальне опитування

Дехто стверджував, що від того, як повішений папір залежить те, наскільки зручно його буде розмотувати й чи не розмотуватиметься він самостійно. Зрештою, щоб припинити ці суперечки було проведено соціальне опитування і згідно з ним, виграв варіант “кінцем до себе, а не до стіни”. Щоправда, й протилежний варіант підтримало дуже багато опитаних.

Поставив крапку в цій історії науковець, який знайшов інформацію про те, коли та ким був винайдений рулон туалетного паперу. Виявляється це трапилося у 1891 році. Саме тоді винахід був запатентований, а його винахідника звуть Сет Вілер. В документах, де є інформація про винахід та патент вказано й те, як він повинен використовуватись. Й там пише, що правильно кріпити папір кінцем до себе, тобто він має звисати перед рулоном.

Цікавий лайфхак з туалетним папером

До теми, розповімо й про цікавий лайфхак з папером, про який масово заговорили у соціальних мережах. Користувачі кажуть, що туалетний папір потрібно зберігати у холодильнику. Виявляється, простий рулон паперу зможе ввібрати у себе всі неприємні запахи та попередити розвиток бактерій у холодильній камері. Помістити рулон можна на будь-яку з полиць, або на дверцята так, щоб він нікому не заважав та був не помітний оку. Замінювати старий рулон на свіжий потрібно раз у тиждень.

Exit mobile version