Усі призові місця – у кам’янчан

11 травня у Красилові відбувся Всеукраїнський турнір «Гран-прі Поділля» з бодібілдингу та бодіфітнесу, в якому взяли участь спортсмени з Києва, Львова, Чернівців, Хмельницького, Кам’янця-Подільського та Красилова.

Наше місто представляли спортсмени ДЮСШ №5 ФСТ «Україна». За підсумками змагань, в абсолютній категорії серед юнаків усі призові місця вибороли кам’янчани.

Чемпіоном став Микола Савицький (фітнес-клуб «Єнерджі»), ІІ місце посів Роман Голосов (фітнес-клуб «Єнерджі»), на ІІІ місці – Андрій Жовнір (ФОК «Атлант»).

В абсолютній категорії серед юнаків та в категорії «Чоловіки» переможцем став Андрій Подоба (фітнес-центр «Нова будова»).

У категорії «Бодіфітнес» срібло виборола Лілія Савлік (ЛСОК «Поділля») та бронзу виборола Людмила Галущак (ФОК «Атлант»). В командному заліку І місце виборола команда Кам’янець-Подільського.

Організатором даних змагань виступила обласна федерація бодібілдингу та фітнесу (президент Навазір Кучумов). До змагань атлетів готовили тренери Олександр Бараницький, Сергій Ренке та Навазір Кучумов.