На Хмельниччині дванадцять голів РДА написали заяви на звільнення

На ранок 25 лютого 12 голів райдержадміністрацій Хмельницької області написали заяви на звільнення.

Цю інформацію Незалежному громадському порталу надав заступник керівника апарату-начальник організаційного відділу Хмельницької ОДА Василь Климчук.

Обезголовленими є Білогірський, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Деражнянський, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Старосинявський, Хмельницький, Чемеровецький, Шепетівський і Ярмолинецький райони.

У Волочиському, Деражнянському і Чемеровецькому районах голови РДА склали повноваженням після висловленням їм недовіри місцевими сесіями.

У відпустках перебувають 4 керівника районів: Ізяславського, Красилівського, Новоушицького і Славутського.

На лікарняному лише голова Теофіпольської РДА.

Продовжують виконувати посадові обов’язки голови Летичівського, Полонського районів.

«Сьогодні, як людина, я не можу стояти осторонь того, що відбувається в країні. Я категорично засуджую кровопролиття  та вбивство невинних людей.  Тому хочу оголосити, що складаю з себе повноваження  голови Кам’янець-Подільської районної організації Партії регіонів та  повідомляю про розпуск фракції Партії регіонів у Кам’янець-Подільській районній раді». – йдеться у зверненні голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Михайла Желізника, яке опубліковане на офіційному сайті РДА.

Також, як інформує портал актуальних новин ВЖЕ інфо, стало відомо, що заяву на звільнення написав і його заступник Павло Довгопол.