Керівництво Хмельницької обласної ради подає приклад патріотизму

Голова обласної ради Іван Гончар долучився до патріотичної кампанії Ощадбанку «Просто зроби це!», придбавши казначейські зобов’язання «Військові». Не залишились байдужими та зробили інвестиції в перемогу над окупантами і заступники голови облради Віктор Адамський та Ігор Хитрук.

Окрім цього, ще низка депутатів обласної ради не лишились осторонь та стали власниками цінних паперів.
Як інформують у Хмельницькій обласній раді, на думку Івана Гончара, відновлення військового потенціалу потребує значних коштів, тому є потреба в тому, аби завдяки підтримці патріотично налаштованих громадян держава отримала додатковий ресурс для Збройних Сил.

– Маю щиру надію, що не лише посадовці, а й мешканці області активно долучаться до цієї акції і солдати, які нині перебувають на передовій, відчують підтримку співвітчизників»,  висловив свої сподівання Іван Гончар.

Як повідомили в Хмельницькому обласному управлінні Ощадного банку України, станом на першу половину дня 16 червня в Хмельницькій області реалізовано сертифікатів казначейських зобов’язань «Військові» на суму майже 600 тисяч гривень. Загалом же в Україні «Ощадбанк» продав майже 16 тисяч військових облігацій.