Гурт WELL запалив серця

Фестиваль «Республіка» щороку відкриває нові творчі колективи. Не став винятком і цьогорічний фест, який 5-7 вересня вчетверте пройшов у місті над Смотричем. У другий день «Республіки» Кам’янець підкорював одеський гурт WELL. А здивувати було чим…

WELL, як зазначає вокаліст Валерій Золотарьов, це щільна стіна гітарного звуку, потужний вокал, щирі тексти про любов, чуттєві клавіші. Існує гурт вже 5 років, має у своєму доробку альбом «Нове життя», який побачив світ у 2012 році.

– Стиль, який ми презентуємо – romantic rock. Маємо і певні відокремлення – граємо більш важчу музику. Усі тексти у нас романтичного напрямку. Ми не торкаємось політики. Максимум – порушуємо соціальні проблеми. Загалом виконуємо пісні про почуття чоловіка до жінки. Тексти у нас переважно російськомовні, але ніщо нам не заважає творити і українською. – розповідає Золотарьов.

На фесті WELL зіграв найулюбленіші пісні своїх прихильників. Звучали, як зазначив менеджер гурту Віталій Нестеренко, і нові пісні. Добірка, зроблена для фестивалю, припала до душі багатьом. Зуміла, як кажуть, запалити серця.

Також гурт відомий своєю участю у благодійних проектах. Не відмовився і цього разу. Як і більшість виконавців, що презентували свою творчість на фестивалі, WELL передав частину свого гонорару для солдатів АТО.

Послухавши гурт на «Республіці», можемо із впевненістю сказати, що музика WELL – і надзвичайно романтична, і шалено енергійна, музика, яка насичена гарячим одеським сонцем та тонкою лірикою української душі.

Зараз музиканти працюють над записом пісень, що увійдуть до наступного альбому.

Фото Олега СІНЬКОВА.