Нова гра від творців Genshin Impact за 11 днів заробила $52 млн

Виручка мобільної гри Zenless Zone Zero за 11 днів після виходу склала $52 млн. Про це повідомляє портал PocketGamer.biz із посиланням на дані App Magic.

Велика частина доходів розробників припадає на гравців із Китаю та Японії. Так, 47% доходів отримано від гравців з Китаю, а 27% – від гравців з Японії. На третьому місці за доходами – США, на четвертому і п’ятому – Південна Корея і Тайвань відповідно.

Найбільший дохід було отримано 5 липня, коли Zenless Zone Zero принесла розробникам $7,4 млн. Однак із часом гравці стали витрачати менше грошей у цій грі, і до 14 липня надходження знизилися до $3 млн.

Незважаючи на значне відставання від інших проєктів HoYoverse, як-от Genshin Impact ($90,1 млн) і Honkai: Star Rail ($108,6 млн), Zenless Zone Zero увійшла до числа найприбутковіших мобільних релізів 2024 року. Лідером цього списку є Dungeon & Fighter Mobile від Tencent і Nexon із виручкою близько $500 млн у Китаї за місяць.

Гру Zenless Zone Zero було випущено 2 липня 2024 року на Android, iOS, ПК і PlayStation 5. Проєкт отримав середню оцінку 78 зі 100 від журналістів і 6,8 з 10 від користувачів на Metacritic.

Exit mobile version