Шоу-бізнес

В інтернеті розкритикували Меган Маркл за відверту сукню

В рамках офіційного візиту до Нігерії принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відвідали благодійний матч з поло. Фотографії пари були опубліковані на сайті Daily Mail.

Меган Маркл обрала стильне та елегантне вбрання, одягнувши бежеву міді-сукню з квітковим принтом і декольте. Вона доповнила свій образ золотими босоніжками на підборах, сережками, браслетами і каблучками, а також зробила природний макіяж і укладку. Хоча деякі читачі похвалили її вбрання, інші розкритикували її вибір, а дехто зауважив, що воно не підходить для королівського заходу.

Герцог і герцогиня Сассекські прибули до Нігерії 10 травня з офіційним візитом на запрошення начальника штабу оборони Нігерії. Під час візиту вони зустрілися з начальником штабу, відвідали школу, а принц Гаррі поспілкувався з пораненими військовослужбовцями в госпіталі.

Раніше, 8 травня, принц Гаррі виступив з промовою на 10-й річниці “Ігор Нескорених” у соборі Святого Павла, тоді як Меган Маркл не була присутня на церемонії. Повідомлялося, що принц Гаррі може зустрітися зі своїм батьком, королем Чарльзом, якщо монарх не буде надто зайнятий, але зустріч не відбулася.

Новини по темі:

Back to top button