90% користувачів не знають цього лайфхаку: як правильно користуватись мобільним інтернетом?

Кожен власник сучасного смартфона точно бодай раз на день заходить в всесвітню павутину. Щось почитати, пошукати якусь інформацію, банально подивитися прогноз погоди. Дехто користується інтернетом значно частіше, адже працює онлайн й в роботі використовує безліч вкладок переходячи постійно з одної на іншу. Якщо робити це з комп’ютера, то жодних незручностей не виникає. На ПК великий екран, всі відкриті вкладки добре видно й легко можна переходити з однієї на іншу. На смартфоні ж потрібно натискати на квадратик з кількістю вкладок і потім в переліку шукати сторінку, яка вам потрібна. Однак цей процес можна суттєво спростити.

Як простіше шукати вкладки?

Щоб не натискати щоразу на квадратик, можна просто свайпати по стрічці браузера вліво, або вправо. Таким чином ви будете переходити до різних вкладок значно швидше й загалом серфити в мережі буде комфортніше.

Також, цей спосіб відкривання вкладок дозволить трішки зекономити мобільний інтернет.

Як ще можна зекономити гігабайти?

Під час регулярних вимкнень електроенергії українці значно частіше користуються мобільним інтернетом ніж вайфаєм, а значить й використовують більше гігабайтів. Їх можна намагатись зекономити й є кілька способів, як це зробити:

  1. Вимкніть фонове оновлення додатків, та самостійно оновлюйте ті програми, які вважаєте за потрібне.
  2. Завантажуйте різні дані через вайфай. Гугл карти, різноманітні відео, та інший контент можна завантажити коли є вайфай і вже потім користуватись ними в офлайн режимі.
  3. Не забувайте вимикати мобільний інтернет тоді, коли ви ним не користуєтесь, а особливо вночі.
  4. Зменшуйте вхідну якість відео та аудіо, які хочете переглянути.

Обов’язково повністю виходьте з програм, якими не користуєтесь. Тобто свайпайте всі вкладки, а не просто закривайте додаток.

Exit mobile version