Інциденти

З робочим візитом в Ходорівці

З робочим виїздом в Ходоровці

24 вересня у складі мобільної робочої групи під керівництвом заступника голови адміністрації Анатолія Кріля відбувся робочий виїзд в Ходоровецьку сільську раду з метою перевірки умов проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

На часі початок опалювального сезону, тож члени групи перевіряли, як вище згадані родини до нього готові, чи повністю забезпечені паливниими матеріалами. За наявності виникнення проблем з цим, Анатолій Тихонович пообіцяв, що служби, які безпосередньо займаються такою категорією людей, будуть тримати все на контролі.

Також членами робочою групи, серед яких представники управління освіти, молоді та спорту, соціальні працівники, служба у справах дітей, управління соціального захисту райдержадміністрації перевірялися частота відвідування дітей в загальноосвітні навчальні заклади, використання коштів, які надаються державою по догляду за дитиною та й самі умови їх проживання.

Представник сільської ради також запевнила, що такі родини потійно відвідуються, їм надається при необхідності допомога, ніхто поза увагою не залишається. Наразі заступник голови адміністрації сказав, що найближчим часом такі спільні перевірки будуть проводитися частіше.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button