Кам'янець-Подільський

Місто оговтується від стихії

Кам'янець-Подільський оговтується від стихії. Нарада26 червня у Кам’янці-Подільському панувала справжня негода. Її наслідки продовжують ліквідовувати і сьогодні. Тож місто поступово оговтується від стихії, що вирувала минулого вечора.

Сьогодні вранці заступник міського голови Сергій Бабій провів оперативну нараду з керівниками комунальних підприємств, під час якої було обговорено першочергові роботи, які потрібно виконати терміново.

Сформовані бригади, яких наразі чотирнадцять, працюватимуть і на День Конституції, інформує «7 днів».

Як повідомив Сергій Бабій, наслідки негоди усували впродовж усієї ночі. Спершу було прибрано дерева, які впали на проїжджу частину.

Сьогодні ж працюватимуть над відновленням електропостачання, роботою ліфтів, яких на ранок не працювало близько п’ятдесяти, розчисткою дерев, які впали на автомобілі та ремонтом покрівель.

Для того, щоб працювати оперативно, в міській раді створено штаб, який збирає усю інформацію про ділянки, де є наслідки негоди. А вони – доволі вражаючі.

«Маємо 151 повалене дерево, 65 пошкоджених дахів будинків, 6 понівечених автомобілів, обірвано 20 кілометрів ліній електромереж, що освітлювали вулиці, залишаються зупиненими 26 ліфтів. На щастя, в будинку по вул. Привокзальній, 22, де у ліфт влучила блискавка, ніхто не постраждав. На сьогодні відсутнє електропостачання на семи територіях міста, де до кінця дня планується поступове відновлення. Дякую усім небайдужим кам’янчанам, які активно допомагають долати наслідки стихії. Разом ми переможемо всі негаразди». – зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Новини по темі

Back to top button