Кам'янець-Подільський

«Караоке на фонтані»: перші переможці

Віктор Кернер і Олександр ЛівіцькиийПісенне шоу «Караоке на фонтані», що стартувало нещодавно у Кам’янці-Подільському, набирає обертів. Учора, 27 липня, у сквері «Гунські криниці»  кам’янчани та гості міста зібрались вчергове, аби визначити найкращого співака. З моменту зйомок першої програми, проведених 29-30 червня, стали відомими імена дебютної трійки щасливчиків. Про це повідомляє «7 днів».

Далі право змагатися у шоу, яке проводитиметься у декілька етапів, вибороли: вихованець ЗОШ №10 та Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв, переможець міжнародних і всеукраїнських конкурсів і фестивалів Олександр Лівіцький (29-30 червня); учениця Кам’янець-Подільського НВК №9 ім. А.М. Трояна Яна Волощинська (13 липня); вихованка однієї із київських гімназій Катерина Яковлєва (20 липня).

Окрім найголосистіших, ведучий вокального шоу Віктор Кернер разом із кам’янчанами та гостями міста визначили найкращих уболівальників та рахівників грошей, які, звісно, не залишились без подарунків. Серед них – сертифікати на безкоштовне відвідування басейну/боулінг-клубу, романтичну вечерю на двох. А також – смачна випічка, піца, косметичні набори, літературні новинки, квитки у цирк, безкоштовні фотосесії тощо. Спонсорами та партнерами проекту є: піцерія «МакСмак», готелі «7 днів» та «Gala hotel», газета «КлюЧ», інтернет-видання «7 днів», косметична компанія «Unice Multibrand», магазин «Червоний маркет». Знімає проект – «RV video».

Нагадаємо, що «Караоке на фонтані» – шоу, яке збирає усіх охочих отримати звання найкращого співака, а також поборотись за можливість виграти у фіналі сезону головний приз – політ на повітряній кулі. Гроші, які вокалісти збиратимуть упродовж усього сезону, йтимуть на розвиток програми та благодійність. Про надану допомогу відповідна інформація буде подана у ЗМІ.

Зазначимо, що раніше взяти участь у проекті можна було двічі на місяць. Проте на численні прохання кам’янчан з 20 липня «Караоке на фонтані» збирає своїх прихильників щотижня – у четвер. Час зустрічі залишається незмінним – 18:00. Також примітним є те, що проект проходить на сцені, змонтованій на воді. У такому форматі шоу триватиме до кінця серпня. Окрім того, з 13-го липня за зйомками шоу можна спостерігати за допомогою веб-камери на glazok.km.ua. А перші відео програми уже з’явились на Youtube. Тож усі випуски шоу, найнеобхідніша інформація та свіжі новини з «Караоке на фонані» – на спеціальній сторінці інтернет-видання «7 днів» (informweek.com/karaoke-na-fontani).

Новини по темі

Back to top button