Кам'янець-Подільський

Самогоноваріння відібрало життя

Самогоноваріння відібрало життяУчора близько 17:40 години до чергової частини Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про отруєння чадним газом власників приватного будинку.

Як повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook інспектор сектору моніторингу Кам’янець-Подільського міського ВП Руслана Марчук, старший інспектор-черговий на місце події одразу ж направив слідчо-оперативну групу, проте, на жаль, працівники поліції під час поверхневого огляду констатували смерть 68-річної власниці будинку що по вул. Водоп’янова.

71- річного чоловіка в критичному стані доставлено в реанімаційне відділення міської лікарні, де лікарі борються за його життя.

У ході опитування та проведення досудового розслідування у відкритому кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство» слідчим встановлено, що того дня двоє пенсіонерів займалися самогоноварінням на власній кухні, де під час процесу випаровувалися гази та масла, внаслідок чого і сталася трагедія.

Фото з мережі.

Новини по темі

Back to top button