Інциденти

Устянській та Орининській сільським радам відшкодують збитки за неправомірне використання земльних ділянок

Устянській та Орининській сільським радам відшкодують збитки за неправомірне використання земльних ділянок19 січня під головуванням заступника голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Миколи Чумака відбулося засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Як повідомляють на офіційному сайті РДА, у комісії взяли участь перший заступник голови адміністрації Маріанна Великохатько, начальник міськрайонного управління у Кам’янець-Подільському районі та м. Кам’янець-Подільський головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Антон Лобунько, голови сільських рад, бюджети яких зазнали збитків від несплати орендної плати за використання земельних ділянок підприємствами, які розташовані на їх території.

На комісії було прийнято рішення визначити та нарахувати збитки завданій Устянській та Орининській сільським радам внаслідок використання земельних ділянок суб’єктами підприємств без оформлення права користування земельними ділянками за 2015-2017 роки.

Новини по темі

Back to top button