Кам'янець-Подільський

Ігнатьєв презентував «Ранок у горах»

Петро Ігнатьєв. «Ранок у горах»

Ранок у горах Кам’янець-Подільську центральну міську бібліотеку імені Костя Солухи громадськість давно уже відкрила для себе як осередок різноманітних мистецьких заходів. Презентації, концерти, виставки та ще ціла низка урочистостей стали рідними для стін берегині знань. Облюбували приміщення центральної бібліотеки для своїх виставок і фотохудожники нашого міста. А як показує час, своїх прихильників вона знаходить і серед фотомитців з усіх куточків України.

Нещодавно у краєзнавчому відділі ЦМБ відкрилась чергова фотовиставка. Цього разу – Петра Ігнатьєва. Нову колекцію світлин автор презентував під назвою «Ранок у горах».

– Це виставка про ранкові події на Закарпатті. Кожна мить – вона неповторна, зовсім інша. Мороз. Сніг. Холод. Очікування. А потім фотополювання… Світ у горах, насправді, дуже цікавий. Просто казковий для фотографів. – зазначив Петро Дмитрович під час відкриття.

Оскільки «Ранок у горах» презентовано за 5 днів до нового року, фотохудожник підвів і підсумки своєї роботи за 2016-ий. Вдалося зробити чимало, а планів та ідей – ще більше. То ж чим новеньким порадує нас митець у році, що наближається, покаже Вогняний Півень.

Привітали із відкриттям виставки Петра Ігнатьєва його колеги, друзі, працівники ЦМБ. Поезію, присвячену творчості автора світлин нової виставки, подарувала Людмила Кур’ян (творчий клуб «Ліра»).

З привітальним словом виступили фотомитці Станіслав Стояновський, Юрій Савін. Діятиме «Ранок у горах» упродовж новорічно-різдвяних свят і завершиться у лютому 2017-го року.

Новини по темі

Back to top button