ІнцидентиКам'янець-Подільський

Переселенці поділилися досвідом

Переселенці поділилися досвідомПро туризм, екологію та громадські ініціативи, які реалізуються в інших регіонах України завдяки ідеям переселенців, упродовж трьох днів (29-31 січня) говорили у Кам’янці-Подільському. Про це інформують у прес-центрі міськради.

Представники громадської організації «Об’єднання переселенців України в м. Кам’янець-Подільський» запросили на триденне міні-стажування громадських активістів з Маріуполя, Чернівців та Слов’янська, які покинули окуповані території та розпочали фактично нове життя в інших містах.

29 січня під час зустрічі, що відбулася в конференц-залі готелю «7 днів» запрошені учасники поділилися досвідом впровадження цікавих проектів у сфері туризму та екології, розвитку зеленого туризму на сході нашої країни, залучення молоді до навчань у галузі бізнесу тощо.

Подякувала учасникам за приїзд від імені міського голови директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема. Впродовж двох наступних днів гості знайомилися з містом, взяли участь в тематичних зустрічах, які можуть стати стартом для обміну та спільного впровадження цікавих проектів. Про свою активну діяльність в Кам’янці-Подільському їм розказали і ті, хто переїхав до нашого міста з Криму та cходу України.

Фото risedh.com.br.

Новини по темі

Back to top button