ІнцидентиКам'янець-Подільський

У День вишиванки відбулося засідання виконавчого комітету

У День вишиванки відбулося засідання виконавчого комітетуСімнадцятого травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, під час якого розглянули майже півсотні питань порядку денного. Про це йдеться на сайті міськради.

Так члени виконкому затвердили норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, які раніше розраховувалися на метр квадратний, а відтепер розраховуватимуться на одну людину. Згідно прийнятих змін ця норма на одну людину, яка проживає у багатоквартирному будинку становитиме 2,33 куб. м (було 1,8).

Розглянули і погодили на засіданні виконкому проект рішення сесії міської ради «Про затвердження звіту «Про виконання бюджету міста за 1 квартал 2018 року». Так за три місяці поточного року до казни міста надійшло 240 млн.874,4 тисячі гривень. Найбільшу частку становлять офіційні трансферти – 62, 6%, або ж 150 млн., 692,8 тис. грн., власні надходження загального фонду – 33,7%, що становить 81 млн. 159,3 тисячі гривень та власні надходження спеціального фонду – 3,7 % (9 млн. 022,3 тис. грн.).

Основними джерелами надходжень стали: податок з доходів фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю. Ці кошти були розподілені за такими сферами життєдіяльності міста наступним чином – соціальний захист населення (47,9 %), освіта (27,9%), охорона здоров’я (13,6), житлово-комунальне господарство (4,2%),культура (1,4%).

Погоджено й туристичний маршрут БРДМ-туру. Нагадаємо, що минулого засідання це питання було знято з розгляду задля того, щоб вислухати позицію природоохоронних організацій, які надали свої погодження. Сьогодні представники цих структур, під час розгляду даного питання, не висловили жодного заперечення щодо курсування БРДМу річкою Смотрич, а лише надали рекомендації щодо дотримання руху маршруту. Як пообіцяв підприємець, який організовує такі екскурсії, жодних відхилень від прописаного маршруту не буде.

Новини по темі

Back to top button