Інциденти

Хмельницький посилює співпрацю з Китаєм

Хмельницький посилює співпрацю з Китаєм Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин підписав договір про співробітництво з головою правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» Юрієм Котиком. Про це повідомляють на сайті міськради.

Олександр Симчишин розповів, що співпраця з організацією «Ланьхва» та зокрема Юрієм Котиком розпочалася у грудні 2017 року зі спільного візиту до Китаю. Тоді очільник Хмельницького підписав декларацію про вступ до Альянсу міст і регіонів Великого Шовкового шляху.

«Ми, власне, кілька місяців співпрацюємо, а тепер формалізуємо наші відносини договором про співробітництво, аби наша співпраця була ще більш ефективною, – говорить міський голова Олександр Симчишин. – Маємо найближчим часом можливість кількох візитів для нашого бізнесу до Китаю. У планах також ще плідніше співпрацювати з Посольством Китаю та нашим містом-партнером Шицзячжуан».

Зі свого боку Юрій Котик висловив переконання, що Хмельницькому співпраця з Китаєм принесе лише позитив у вигляді інвестицій, нових технологій, ідей та можливостей.

Новини по темі

Back to top button