ІнцидентиКам'янець-Подільський

Фестиваль «Ількові забави» пройшов вдало

Фестиваль «Ількові забави»Суботній день для активних сімей Кам’янця-Подільського видався спекотним. Усі, хто бажав гарно і спортивно відпочити, долучилися до фестивалю родинного відпочинку «Ількові забави» – уже традиційного в нашому місті.

Як повідомляють у міськраді, в післяобідню пору в сквері Гунські криниці стало людно. Тут, у розділеній на кілька зон території, можна було долучитися до пікніка для матусь та дітей «Sweet mum» з іграми та забавами і майстер-класами; сімейних змагань «Аква-марафон», молодіжних інтелектуально-розважальних настільних ігор, майстерні мильних бульбашок, аквагриму для дітей та дорослих, майстер-класів з розпису мехенді, малюнку на асфальті, анімаційної програми, активних ігор (бадмінтону, диск-гольфу), концерту сучасної української пісні «Хвиля талантів» та молодіжного креативу «Dance Battle».

Чимало радості для дітей принесло пінне шоу, а для батьків – конкурс «Супер-татко».

Переможці та учасники фестивалю «Ількові забави» отримали від міського голови подарунки, які вручав його заступник Вадим Савчук, а від підприємців – сертифікати на різного роду відпочинок. Крім того, всі дітки під час забав змогли насолодитися безкоштовним морозивом.

Фестиваль «Ількові забави»

Новини по темі

Back to top button