Інциденти

Влада Хмельниччини безкоштовно роздала сертифікати на придбання житла

У Новий рік – з новим житлом! Саме так почнеться прийдешній 2022 рік для трьох молодих мешканців нашої області, яким голова облдержадміністрації Сергій Гамалій разом із його заступником Володимиром Юр’євим вручили сертифікати на отримання коштів для придбання житла.

Незважаючи на те, що усім їм трохи більше 20, на долю кожного випало чимало випробувань, адже зростати та розпочинати доросле життя їм довелося без тепла та піклування найрідніших людей. Зараз Валентина Савчук – ще студентка, Мар’яна Соловей – уже молода матуся двох дітей, Вадим Поліщук поки не одружений. Проте немає жодного сумніву, що підтримка від держави у вигляді власної оселі дозволить їм більш упевнено крокувати життєвою стежиною, збудувати власне родинне гніздечко та дарувати любов своїм дітям.

“Хочемо, щоб ви завжди пам’ятали, що Хмельниччина – це ваша родина. Нехай у ваших домівках панує щастя та злагода і лунає дитячий сміх!” – побажав молодим людям Сергій Гамалій.

Зауважимо, що загалом для Хмельниччини в межах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, передбачено 28,73 млн грн. За рахунок цих коштів мають забезпечити житлом 78 мешканців області, що належать до цієї пільгової категорії, з розрахунку 418,8 тис. грн на кожного.

Новини по темі

Back to top button