Кам'янець-Подільський

Потап і Настя, «Время и Стекло», Ірина Білик та «ТІК» співатимуть у Чернівцях

На початку квітня у Чернівцях відбудуться два концерти популярних виконавців. У муздрамтеатрі виступатимуть Потап з Настею, а також зі спільним концертом виступлять Ірина Білик та гурт «ТІК».

Потап і Настя Каменських виступатимуть у Чернівцях 5 квітня, про це повідомляє організатор концертів Олег Сандуляк. Приїжджають співаки на Буковину у рамках туру «Mozgi тур 2013», який охоплює 22 найбільших українських міста. Разом з дуетом на одній сцені виступить молодіжна група «Время и Стекло» і загадковий артист Аркадій Лайкін. «Якщо дует «Потап і Настя» три роки тому вже вирушав у тур по країні, група «Время и Стекло» побуває на таких грандіозних гастролях уперше», – пояснює продюсер проекту Потап.

Як інформує Молодий буковинець, гурт «ТІК» та Ірина Білик завітають у Чернівці 8 квітня. Їхнє спільне турне, яке пройде у 24-х містах України, називається «Кращі українські хіти». Відбудеться тур у рамках святкування 25-річчя творчої діяльності Ірини Білик.

– Я вирішила розпочати ювілейний рік з туру, який складається з українських пісень. Щоб всі шанувальники, хто так довго чекав знову почути мої хіти рідною мовою, мали чудову нагоду, – каже співачка Ірина Білик.

Спільні гастролі були організовані після успішних дуетів «Не цілуй» та «Зима». Окрім спільної програми – дуетних композицій, кожен із виконавців представить свій сольний творчий доробок. Ірина Білик виконає свої найкращі українські хіти, серед яких: «Ти мій», «А я пливу», «Годі вже» та інші. «ТІК» виконає «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожене», «Ендорфіни» та інші.

Також артисти обіцяють багато сюрпризів. За словами Ірини Білик, концерт буде дуже веселим, адже у програму включили і народні композиції, які виконають у сучасній обробці.

– У нас вже є дві дуже вдалі дуетні пісні – наші шанувальники співають їх на концертах. Тому ідея спільного туру була для нас цілком логічною. Ми сповнені весняного оптимізму й готові людям зі всієї України дарувати свою творчість на концертах, – каже лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. – Тому ідея спільного туру була для нас цілком логічною. Ми сповнені весняного оптимізму й готові людям зі всієї України дарувати свою творчість.

Нагадаємо, першу спільну пісню «Не Цілуй» гурт «ТІК» та Ірина Білик записали влітку 2011 року. На цьому співпраця українських артистів не закінчилась. У День святого Миколая минулого року Ірина Білик та гурт «ТІК» презентували кліп на пісню «Зима», в якому Віктор та Ірина перевтілились у сніговиків.

Вартість концертів від 100 до 400 гривень.

Новини по темі

Back to top button