Шоу-бізнес

Вийшов україномовний трейлер продовження фільму про Віллі Вонку

Презентовано довгоочікуваний трейлер фільму “Вонка”, знятого режисером Полом Кінгом за мотивами усіма улюбленої казки “Чарлі і шоколадна фабрика”. Головну роль Вонки виконує талановитий актор Тімоті Шаламе.

Окрім Шаламе, фільм може похвалитися вражаючим ансамблевим акторським складом, до якого увійшли такі відомі та обожнювані актори, як Олівія Колман, Метью Люкс, Селія Хокінс, Роуен Аткінсон, Джим Картер, Г’ю Грант та багато інших. Ця чарівна сімейна фантазія гарантує приємні враження від перегляду.

Режисер Пол Кінг, відомий своїми успішними фільмами про пригоди Паддінгтона, оживляє захоплюючу історію подорожі знаменитого Віллі Вонки, простежуючи його перетворення з геніального винахідника і фокусника на культового персонажа, якого ми всі знаємо сьогодні.

Представляючи яскраве і образне візуальне видовище, фільм заглиблюється в ранні роки Віллі Вонки, молодого візіонера, сповненого ідей і непохитної рішучості змінювати світ крок за кроком. Він підкреслює, що найбільші починання в житті починаються з мрії, а зустріч з Віллі Вонкою відкриває двері до безмежних можливостей, як зазначено в синопсисі фільму.

Ця дивовижна пригода зачарує глядачів в Україні, коли вийде на екрани 14 грудня 2023 року.

Новини по темі

Back to top button