Інциденти

У літака Boeing 757 відпало переднє колесо під час зльоту

Носове колесо пасажирського літака Boeing 757 авіакомпанії Delta Air Lines відірвалося і покотилося, коли літак готувався до зльоту з міжнародного аеропорту Атланти, повідомляє Федеральне управління цивільної авіації США (FAA).

Компанія Boeing не змогла одразу ж надати коментар у неробочий час.

Інцидент з носовою частиною літака в суботу стався на тлі посиленої уваги до виробника літаків з боку федеральних регуляторів після того, як в повітрі розірвалася панель фюзеляжу, в результаті чого у 8-тижневому літаку Boeing 737 MAX 9 авіакомпанії Alaska Airlines з’явилася дірка в трюмі.

Ніхто серйозно не постраждав, але після інциденту 5 січня FAA призупинила експлуатацію 171 літака MAX 9.

З тих пір агентство рекомендувало авіакомпаніям, що експлуатують літаки Boeing 737-900ER, перевірити заглушки дверей на цих літаках, щоб переконатися, що вони належним чином закріплені, після того, як деякі перевізники повідомили про ослаблення кріплення під час огляду зупинених літаків MAX 9. читати далі

Згідно з попереднім повідомленням FAA, поданим у понеділок, про відрив носової частини літака 757, жоден з 184 пасажирів і шість членів екіпажу не постраждали в результаті інциденту, що стався в міжнародному аеропорту Хартсфілд-Джексон.

Новини по темі

Back to top button