Технології

Більшість власників Google Pixel хочуть перейти на інший смартфон

Згідно з дослідженням аналітичної компанії Stocklytics, більше половини користувачів смартфонів Google Pixel планують змінити виробника при оновленні своїх пристроїв. Натомість лояльність користувачів до Samsung та Apple є вищою.

Дослідження показало, що 57% користувачів Google Pixel розглядають можливість переходу на інші бренди і навряд чи придбають інший продукт Google. Лише 25% опитаних власників Pixel висловили готовність продовжувати користуватися пристроями Pixel.

Джерело: stocklytics.com

Основні скарги власників Google Pixel стосуються випуску недопрацьованих пристроїв та затримок у виправленні помилок у програмному забезпеченні з боку Google. Аналітики попереджають, що без поліпшення якості продукції Google ризикує втратити значну частку ринку.

Для порівняння, користувачі iPhone демонструють вищу лояльність: 50% користувачів смартфонів Apple не хочуть переходити на Android, а 34% розглядають можливість зміни виробника.

Серед користувачів Samsung 44% мають намір залишитися з брендом, тоді як 34% розглядають можливість переходу на інші пристрої.

Source
stocklytics

Новини по темі:

Back to top button