Авто

Tesla розкрила статистику аварій та загорянь її авто

Корпорація Tesla опублікувала звіт про безпеку за другий квартал 2024 року, в якому детально описано частоту аварій за участю її автомобілів. Цей звіт доступний на сайті компанії.

Відповідно до Звіту про безпеку транспортних засобів, електромобілі Tesla рідко загоряються. З 2012 по 2022 рік на кожні 130 мільйонів миль був лише один випадок пожежі. Для порівняння, Міністерство транспорту США повідомляє, що в середньому по країні одна пожежа автомобіля на 18 мільйонів миль пробігу.

Компанія також підкреслила, що її автомобілі рідко загоряються через проблеми з акумулятором або деталями автомобіля. Представники відзначили, що ці інциденти є «досить консервативними», оскільки більшість пожеж у автомобілях Tesla є наслідком зовнішніх факторів, таких як пожежі поблизу будівель або лісові пожежі.

Крім того, Tesla підкреслила, що її автомобілі рідко потрапляють в аварії. У звіті зазначено, що одна аварія припадає на кожні 1,45 мільйона миль, а при використанні автопілота – одна аварія на кожні 6,88 мільйона миль. Навпаки, середній показник по країні становить одну ДТП на кожні 670 000 миль.

Back to top button