Кам'янець-Подільський

Створено Державний університет телекомунікацій

26 червня 2013 року на засіданні Уряду схвалено розпорядження Кабінету Міністрів України «Про утворення Державного університету телекомунікацій».

Відповідно до розпорядження, університет створено на базі Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій, що ліквідується.

Як повідомляє Урядовий портал, до новоутвореного Державного університету телекомунікацій приєднуються відокремлені структурні підрозділи Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» – Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації та Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації, а також Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Національного авіаційного університету.

Окрім того, у розпорядженні зазначено, що слухачі, ад’юнкти, курсанти та студенти, у тому числі ті, хто навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації НТУ «Київський політехнічний інститут» та Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУ «Київський політехнічний інститут», Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Національного авіаційного університету, продовжують навчання у Державному університеті телекомунікацій.

Зазначимо, що відповідне розпорядження КМУ розроблено на виконання пунктів 34.5 та 35.1 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128.

Новини по темі

Back to top button