Кам'янець-Подільський

«Туристъ» – нова візитівка Кам’янця

Нещодавно відомий у місті режисер та оператор Андрій Заєць, засновник танцювальної студії «На бісс» Андрій Повозніков разом із креативною групою завершили зйомки короткометражного фільму «Туристъ», що стане своєрідним рекламним роликом-візитівкою Кам’янця-Подільського.

Про новий проект інтернет-виданню «7 днів» розповів засновник студії «energ1xProduction» Андрій Заєць:

– Проект «Туристъ» – це короткометражний німий музичний фільм, у якому під класичну джазову композицію в сучасній обробці проходить екскурсія мовою танців по визначних куточках Старого міста Кам’янця-Подільського.

Андрій Повозніков і є туристом. Назва виникла під час зйомок, адже була сильна схожість із пам’ятником туристу біля Ратуші. Наш турист був із ретро-камерою і в капелюсі, а пам’ятник туристу – із сучасною камерою в кепці.

Відео буде змонтоване у 2 версіях – чорно-біле зроблене у стилістиці фільмів 30-х років та у кольоровому широкоекранному форматі. Після завершення зйомок виникла ідея зробити у 2014 році ретро-фестиваль під назвою «Джаз, танці, німе кіно», де можна було б зробити танцювальні майстер-класи, запросити джаз колективи, зробити ретро-фотовиставку міста, чемпіонат гри в мафію, дискотеку та показ ретро фільмів, та наших міні-ремейків на відомі фільми, які ми відзнімемо спеціально до фестивалю.

Прем’єру «Туристъ» будемо робити двічі – перший раз до Нового року в «Арт-сховищі», а другий раз у соціальних мережах, приблизно у січні 2014 року. Надіємось, що цей ролик стане такою собі креативною рекламою нашого міста.

Новини по темі

Back to top button