Інциденти

Міський голова Михайло Сімашкевич взяв участь у Євромайдані

Міський голова Михайло Сімашкевич другого та третього грудня перебуває з робочим візитом у місті Прага Чеської Республіки. В рамках поїздки він візьме участь в засіданні Політичного комітету Ради європейських муніципалітетів і регіонів. 

Протягом 2-3 грудня участь в засіданні беруть близько двохсот мерів міст та керівників регіонів різних європейських країн. Члени Ради європейських муніципалітетів та регіонів планують обговорити ситуацію, що склалася в Україні, напрацювати план дій по відновленню переговорних процесів щодо підписання Україною Угоди про Асоціацію з ЄС.

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради повідомляє, що вчора ввечері, 1 грудня, міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич разом з українцями, які наразі проживають в Чеській Республіці, взяв участь у мітингу на підтримку Європейського майдану, що проходить в Україні. Також попередньо домовлено про зустрічі з політиками з європейських країн для налагодження партнерських відносин з Україною.

Напередодні, 27 листопада у Литві представники муніципалітетів-учасників проекту «Шлях Гедиміновичів», серед яких і міський голова Михайло Сімашкевич, підписали Звернення до європейських лідерів, закликавши їх підтримати їхню ініціативу та сприяти реалізації проекту – «першої народженої у Східній Європі ініціативи зі створення культурного шляху Ради Європи».

Новини по темі

Back to top button