Інциденти

У перевізників виявили недоліки

Перевірка перевізників

Сьогодні у Кам’янці-Подільському на перехресті вулиць Огієнка та Уральської відбулася прилюдна перевірка санітарного стану міських маршруток та відповідності документів у перевізників.

Фактично це була доперевірка дванадцяти автобусів за маршрутами №№2, 3, 6, 7, 11, які не вдалося оглянути під час основного обстеження через їх відсутність. Проводилося воно двома робочими групами з 23 червня до 3 липня. Було перевірено 80 маршруток із 94-х. За інформацією представників робочих груп, у зв’язку з виявленими недоліками перевізників зобов’язали покращити вигляд салонів, привести у відповідність інформаційні оголошення, провести кузовні роботи.

Нагадаємо: розпорядженням міського голови Михайла Сімашкевича від 10 червня було утворено комісію з контролю за виконанням умов договору перевізниками міста. Її очолив перший заступник міського голови Григорій Горшунов.

Зазначимо, що до складу двох робочих груп увійшли представники громадськості, міського відділу поліції, податкової служби, спілки перевізників міста, ГО «Всеукраїнська спеціальна колегія з питань боротьби з корупцією та організаційною злочинністю», відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області, радники міського голови Людмила Косовська та Михайло Кацан.
А з наступного тижня робочі групи перевірять тих, у кого вже виявили недоліки на предмет їх ліквідації.

Лілія ПЕТРУК, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button