Інциденти

Микола Азаров подав у відставку

Сьогодні Прем’єр-міністр України Микола Азаров подав у відставку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу уряду.

«Конфліктна ситуація, яка склалася в державі, загрожує економічному і соціальному розвитку України, несе в собі загрозу всьому українському суспільству і кожному громадянину. Уряд під час протистояння робив все для мирного розв’язання конфлікту. Ми робили і робимо все, щоб не допустити кровопролиття, ескалації насильства, порушення прав громадян. Уряд забезпечував функціонування економіки і системи соціального захисту в екстремальних умовах. Проте, гострота і небезпека конфлікту для наших громадян, для долі України вимагають додаткових відповідальних кроків», – наголосив М.Азаров.

«З метою створити додаткові можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, я прийняв особисте рішення просити Президента України прийняти мою відставку з поста Прем’єр-міністра України», – підкреслив він.

«Всі ці важкі роки я робив все для того, щоб Україна могла нормально розвиватися як демократична європейська держава. Я приймав рішення і брав на себе відповідальність в інтересах народу України. І тому можу чесно дивитися в очі кожному громадянину нашої держави, кожному співвітчизнику. Я вдячний за довіру Президенту України. Я вдячний всім народним депутатам, які всі ці роки підтримували надскладну роботу уряду з модернізації та реформування країни. Я вдячний всім громадянам України, які підтримували уряд і мене особисто, вірили і вірять в правильність політичного курсу, який ми проводили»,– йдеться у заяві М.Азарова.

Фото liko-holding.com.ua.

Новини по темі

Back to top button