Кам'янець-Подільський

«ТІК» завітав до Кам’янця-Подільського

Першого квітня в рамках «Великого туру маленькими містами» у Кам’янець-Подільський завітав гурт «ТІК». У День гумору підняти собі настрій в актову залу коледжу ПДАТу прийшла не тільки молодь, але й дорослі з маленькими дітьми.

Ідею такого туру лідер гурту Віктор Бронюк пояснює просто. Зазвичай, як стверджує він, в Україні вважається, що Всеукраїнський турце турне обласними центрами і на цьому все. Але «ТІК» часто запитують на концертах та у соціальних мережах про те, чому вони не їдуть у маленькі міста. Тому гурт вирішив виправити цю несправедливість.

Відправною точкою у турі маленькими містами для «Тверезих і Культурних» став Крим. Саме у Феодосії гурт розпочав своє турне. Всього у гастрольному графіку заплановано 50 міст України. Кам’янець-Подільський став двадцать восьмим.

– Віктор Бронюк у своїй знаменитій бордовій сорочці з оленями із перших секунд запалив аудиторію гімном України. Так півтори години «ТІК» і тримав зал у постійному емоційному збудженні. Веселі історії про оленів, білі троянди, бабів, абонента, Свєту й Сірожине Пірожине; народні та ліричні про маму, кохану дівчину і вчительку…  В оваціях «Тверезих і Культурних» купали довго. Приємно і те, що через кілька хвилин після завершення концерту Віктор Бронюк вийшов до кількох десятків фанатів, щоб роздати автографи й усміхнутися на камеру. – ділиться враженнями від концерту Лілія Петрук, редактор порталу культури і мистецтва «Хронікер».

Новини по темі

Back to top button