Кам'янець-Подільський

У нашім раї на землі…

2 квітня у виставковій залі на Соборній відбулося відкриття колективної фотовиставки «У нашім раї на землі…», яка присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка та 20-річчю з дня створення спеціальності «Кіно-, фото-, відеосправа» в Кам’янець-Подільському коледжі культури і мистецтв. 

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, «У нашім раї на землі…» – це мистецькі світлини подільської природи, українського народу, їх побуту та національного духу. 

Привітав присутніх на заході директор коледжу культури і мистецтв Руслан Нелюбов. Він зазначив, що викладачі закладу пишаються студентами, які повсякденно демонструють свою творчість.

В свою чергу вихованці коледжу подякували викладачам за підтримку, а організаторам – за можливість проведення заходу. Окрім того, вони зауважили, що презентація творчості надихає їх до нових пошуків унікальних знімків.

Голова фотоклубу «Погляд» Юрій Савін також привітав учасників та зазначив, що фотомистецтво все активніше розвивається в нашому місті й запросив усіх на збори фотоклубу, де талановита молодь має змогу обмінюватись досвідом та організовувати нові мистецькі заходи.

Новини по темі

Back to top button