Інциденти

Підтримай свою армію!

Підтримай свою армію!

Уже третій місяць поспіль Український народ мужньо протистоїть зовнішній агресії. На передовій – солдати, сержанти, офіцери Збройних сил України, які героїчно захищають територіальну цілісність та недоторканість кордонів нашої держави.

Мільйони українців у всьому світі відгукнулися на заклик українського Уряду об’єднати свої зусилля, щоб допомогти своїй армії.

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, в рамках всенародної підтримки українського війська з 21 травня 2014 року Ощадбанк розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові».

Це патріотичний проект, покликаний залучити додаткові 100 мільйонів гривень на допомогу нашим військовим, які перебувають на передовій антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Для тих, хто хоче підтримати нашу армію, прибуток не є основним критерієм купівлі «Військових» казначейських зобов’язань, адже захист країни та збереження її для майбутніх поколінь – це не бізнес, не інвестиція в цінні папери, а безцінний вклад у майбутнє, справа кожного з нас.

Закликаємо всіх патріотів України зробити внесок у зміцнення боєздатності Збройних Сил України – придбати казначейські зобов’язання «Військові».

Казначейські зобов’язання «Військові» можна придбати у відділеннях AT «Ощадбанк» у всіх областях України.

Перелік відділень можна переглянути на сайтах банку oschadnybank.com та Міністерства фінансів minfin.gov.ua. Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) або (044) 363-01-33.

Новини по темі

Back to top button