Кам'янець-Подільський

Святий обов’язок – боронити землю

6 травня у бібліотеці-філії №4 Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи відбувся патріотичний захід «Святий обов’язок – землю свою захистити». На ньому п’ятикласники СЗОШ №8 познайомились із військовими, учасниками АТО та волонтерами.

Як повідомляють у Хмельницькій міській раді, на зустріч із допитливими школярами завітав капітан Віталій Ганжа, старший офіцер по роботі з особовим складом окремого полку дистанційно-керованих летальних апаратів та солдат Антон Тальковський – учасники АТО; волонтер Любов Нащупська та викладач Хмельницького професійного коледжу Ірина Браславець.

Гості заходу приготували для дітей багато цікавого. Показували фото та відеоролики, на яких діти побачили багато незнаного і нового для себе. Розповіли про умови, в яких доводиться жити нашим захисникам: землянки, кунги, нари, на яких вони сплять та про те, як в часи затишшя проводять своє дозвілля. Також солдати дали поміряти військову амуніцію та пригостили дітей традиційними сухпайками. Крім того, діти навчилися виготовляти обереги для воїнів.

Враження від побаченого та почутого у всіх присутніх залишилися найкращі. Адже саме такі заходи дають можливість спілкуватися зі справжніми героями, заряджатися героїзмом, любов’ю до Батьківщини, сприяють патріотичному вихованню молоді.

Новини по темі

Back to top button