Економіка

Українцям роздадуть подарункові сертифікати на придбання продуктів у відомій мережі супермаркетів

В Україні час від часу з’являються різні види благодійної допомоги для вразливих верств населення. Здебільшого цільова аудиторія благодійних організацій — люди зі статусом ВПО, або ж ті хто проживає неподалік лінії фронту, на звільнених від окупації територіях тощо. Проте час від часу допомогу можуть оформити й мешканці інших регіонів не маючи статусу внутрішньо переміщених, але маючи якийсь інший пільговий статус. Для прикладу сьогодні оформити гуманітарну допомогу можуть вразливі верстви населення, які проживають у Дніпровському та Дністрянському районах Києва.

Люди можуть отримати сертифікати на купівлю продуктів

супермаркет

Мешканцям цих районів видаватимуть подарункові сертифікати на придбання продуктів у супермаркетах “Фора”. Спонсором програми виступає церква “Будинок небесного архітектора”. Отримати сертифікат можуть наступні особи:

  1. Внутрішньо переміщені особи, які офіційно отримали такий статус в період з 2022 до 2024 року та проживають у зазначених районах.
  2. Особи з будь-якою групою інвалідності.
  3. Багатодітні сім’ї, тобто родини, де виховується троє і більше неповнолітніх дітей.
  4. Особи, які є опікунами дітей-сиріт.
  5. Родини, які втратили рідних внаслідок бойових дій.

Важлива умова для отримання цієї допомоги — претенденти на сертифікат не повинні мати іншу допомогу від церкви отриману після 1 квітня 2024 року.

Де отримати сертифікат?

Сертифікат видається на сім’ю, а не кожного окремого її члена, незалежно від того скільки осіб проживає в родині. Заявку на реєстрацію можна подавати за цим посиланням. В анкеті потрібно коректно ввести всі дані, заповнити всі поля не використовуючи жодних скорочень. Якщо імена або прізвища будуть скорочені, то заявку буде відхилено. Якщо вашу заявку буде підтверджено за сертифікатом потрібно прийти у неділю 9 червня за адресою: за адресою: м. Київ, вул. Кубанської України, 2. З собою потрібно мати паспорт та документ, який засвідчує інвалідність/статус ВПО тощо.

Новини по темі:

Back to top button