Кам'янець-Подільський

ЗОШ №2 не закриють

Чутки про те, що ЗОШ №2 у Кам’янці-Подільському можуть закрити уже з наступного навчального року, поширилися серед жителів міста з надзвичайною швидкістю.

Причиною обговорень стала стаття у місцевій газеті «Ключ», в якій було сказано, що найближчим часом оптимізація закладів освіти може торкнутись і цього навчального закладу. Ймовірна доля ЗОШ №2, із чуток, як зазначили в часописі – приміщення або продадуть, або передадуть СЗОШ №14.

Як зазначають у прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, стурбованих тим, що діти можуть залишитись без навчального закладу, виявилось чимало: найбільше схвилювала така звістка самих учнів, їхніх батьків та педагогічний колектив закладу.

Обурені такою ситуацією батьки та освітяни звернулись до міського голови Михайла Сімашкевича. Задля того, щоб поставити усі крапки над «і» мер особисто зустрівся з педагогами ЗОШ №2 та представниками батьківського комітету.

Як зазначив Михайло Євстафійович під час зустрічі, на сьогодні жодного питання про те, щоб закрити цей навчальний заклад, не виникає. «Закрити школу не так просто, і це рішення приймається не за один день. Можливо, через декілька років це питання підніматиметься, але не сьогодні і не завтра. Тому прошу всіх, хто розповсюджує подібні чутки, припинити це робити і не створювати проблеми там, де її немає».

Новини по темі

Back to top button