Кам'янець-Подільський

«Погляд» відкрив сезон фотополювання

Весна, на котру чекали так палко, прийшла несподівано, із подихом літньої спеки. Фотомитці клубу «Погляд», відчувши поклик творчості, попрямували на фотополювання за яскравими емоціями.

Клубівці вирушили на перший цьогорічний весняний фотопленер чималим десантом: голова фотоклубу Юрій Савін, Володимир Стрілецький, Олександр Тарнавський, Олександр Дем’янів, Денис Мудрєцов, Іван Коробчей, Олександр Єлаш, Валерій Пиріжок, Богдан Дацюк, Світлана Носова, Галина Комарніцька та Єлизавета Шкроблюк.

Дехто прагне потрапити чи то до Буковелю, чи то до Арабських Еміратів, але досить часто не помічає, яка краса є поблизу. До такої краси попрямували клубівці, а саме до Привороття. Безмежно гарні краєвиди, чудернацька річка (її пересохлий грунт, котрий покрився щілинами, схожий на поверхню далекої планети), старий млин у готичному стилі, ставок, Кармалюкова гора – усе це полонило фотомитців і стримати клацання фотокамер було неможливо, розпочалось фотополювання. Намилувавшись красою Приворотських природних масивів, вирушили до штольні. Темні таємничі коридори – неабияке місце для фотографування, колоритне і неординарне.

Ось так мандруючи, спілкуючись та фотополюючи, непомітно добіг до завершення весняний фотопленер. Залишились яскраві емоції, гарний настрій і творчі фототрофеї. За підсумками фотопленеру планується влаштувати виставку. Цікавтесь, подорожуйте та наповнюйте життя творчістю, усі, хто ще не побував у Приворотті, гайда у подорож!

Галина КОМАРНІЦЬКА, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button