Війна

У Кам’янці запрацювала мережа 3G

У Кам'янці-Подільському тестують 3G

14 травня у Кам’янці-Подільському відбулася конференція, присвячена демонстрації роботи технології 3G та її перспективам розвитку в Україні. Нагадаємо, що «Київстар» ще у квітні місяці першим в Україні запустив тестування 3G зв’язку у нашому місті.

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, місто над Смотричем було обрано для першого технічного запуску через готовність мережі та отримання необхідних локальних документів. В місті проживає – 103 тисячі населення, серед яких більшість є абонентами «Київстар».

«Щоб якісно налаштувати 3G-мережу, необхідно включити її в масштабах цілого міста – окремих базових станцій недостатньо. Наразі ми запустили унікальний та перший в Україні процес – повноцінний технічний запуск мережі. Завдяки повному покриттю міста абоненти отримають досвід користування 3G без „ривків” та обмежених зон. В такому режимі пристрій користувача не буде в стані постійного пошуку мережі, а отже, акумулятор гаджету не буде витрачати на це свій заряд. Ми раді вже зараз надати деяким абонентам можливість стати першими тестувальниками 3G в Україні», – коментує Алессандро Ананія, експерт 3G офісу «Київстар».

Представники міської влади та народного депутата України подякували компанії Київстар за вибір Кам’янця-Подільського для першочергового запуску 3G, адже місто студентське, третину населення складають молоді люди, тому така послуга є необхідною для молодіжного містечка.

Новини по темі

Back to top button