ВійнаІнцидентиКам'янець-Подільський

У Кам’янці-Подільському продовжують оновлення внутрішньодворових проїздів

Ще два двори міста матимуть вже зовсім скоро новий, сучасний вигляд.

Наразі тривають капітальні ремонтні роботи внутрішньодворових проїздів на вулиці Лесі Українки, 77 та Нігинському шосе, 20.

Сьогодні оглянув виконання робіт міський голова Михайло Сімашкевич.  Перевіривши  як ведуться роботи у дворі по Лесі Українки, очільник міста звернув увагу працівників на те, щоб були облаштовані пандуси, адже тут проживає багато людей похилого віку та пообіцяв, якщо двір буде завершено до наступного  тижня – виконавці отримають від нього премію. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Отримав Михайло Євстафійович слова подяки від однієї з мешканок за новий вигляд двору та головне, що відтепер ним буде зручно ходити пішоходам та їздити автівками.

Відвідав мер і ще один об’єкт – двір по Нігинському шосе, 20. Тут теж ведеться оновлення дорожнього покриття – облаштовують його бруківкою. Варто зауважити, що свою фінансову частку в ремонт двору внесли і мешканці. Хоча основне фінансування – з міського бюджету.

Під час об’їзду Михайло Євстафійович поспілкувався також з головою ОСББ будинку по вул. Васильєва, 15, де минулого року було  відремонтовано дворовий проїзд. Відзначив Михайло Євстафійович і те, як жителі утримують прибудинкову територію.

«Приємно йти назустріч тим, хто своїм власним прикладом показує як він дбає про місто та створює затишний куточок біля свого будинку, як дане ОСББ. Гарно облаштовані клумби, чиста територія – такими мають бути усі двори кам’янчан», – зауважив міський голова.

Новини по темі

Back to top button