Інциденти

«Кіборги» подякували Івану Гончару

«Кіборги» подякували Івану Гончару

26 лютого у робочий кабінет голови обласної ради Івана Гончара завітали хмельничани-добровольці, які служать у 79-й аеромобільній окремій Миколаївській бригаді. Про це інформують у Хмельницькій обласній раді. 

Командир протитанкового взводу з позивним «Звіробій» та командир артилерійського взводу з позивним «Балу» висловили Івану Гончару найщирішу вдячність від побратимів та особисто від себе за постійну і надзвичайно велику допомогу учасникам антитерористичної операції.

За їх словами, окрім моральної підтримки Іван Ярославович повсякчас забезпечує наших захисників матеріально-технічними засобами, військовою амуніцією, одягом та продуктами.

Подякувавши кіборгам за увагу, Іван Гончар зауважив: «Я не вбачаю, що я роблю щось надзвичайне. Саме ви, захищаючи незалежність нашої Батьківщини, робите набагато більше нас, які знаходяться далеко від жахливих подій. Ви живете з Україною у серці. Якби кожен громадянин нашої держави був схожий на вас – ми би всі разом зробили нашу Україну найкращою державою у світі».

Символічно, що бійці прийшли зі словами подяки очільнику облради у день річниці його обрання на цю посаду. Вони побажали посадовцю витримки та сил для подальшої плідної роботи в ім’я України.

Окрім керівника обласної ради, добровольці 79-ї аеромобільної окремої бригади відзначили допомогу у вигляді військової амуніції з боку депутатів облради Юрія Браніцького, Сергія Кащука, Івана Бондаря, Михайла Войтюка та тимчасово виконуючого обов’язки редактора газети «Подільські вісті» Петра Лічмана. Чималу підтримку у придбанні матеріально-технічних засобів надав колектив Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти та освітяни краю.

Новини по темі

Back to top button