ВійнаІнцидентиКам'янець-Подільський

Підготовка до опалювального сезону в розпалі

З 1 червня КП «Міськтепловоденергія» розпочало активну підготовку до опалювального сезону. Профілактичний та поточний ремонт розпочався на усіх котельнях Кам’янця-Подільського.

Зокрема, як повідомляє прес-служба комунального підприємства, після зупинки на котельні по вул. М. Гордійчука, 2 розпочався профілактичний ремонт основного і допоміжного обладнання, заміна засувок котлоагрегатів, поточний ремонт котлів та мереж централізованого опалення. Підготовка до хімічної водоочистки.

На котельні по вул. Князів Коріатовичів, 56 розпочався ремонт когенераційних установок, встановлення утилізаторів вихідних газів, ремонт основного і допоміжного обладнання.

Проводиться поточний ремонт твердопаливних котлів та основного обладнання котелень на вул. Молодіжній та вул. Ценського. У котельні на вул. Пушкінській, 29 розпочався поточний ремонт твердопаливного котла, заміна та ревізія запірної арматури, профілактичний ремонт обладнання.

Гідравлічні випробування, що розпочалися мережах централізованого опалення почали виявляти слабкі місця трубопроводів. Одразу в трьох місцях не витримала труба опалення діаметром 630 мм на вул. Устима Кармелюка. Наразі тут проводиться часткова заміна пошкоджених ділянок мережі.

Частково замінюють працівники КП «Міськтепловоденергія» також трубопровід мережі, що простягається вулицею Космонавтів, 13. Це пошкодження також допомогли виявити гідравлічні випробування. Крім того, тут проводиться ремонт трубопроводу рециркуляції гарячого водопостачання.

Новини по темі

Back to top button