ВійнаСвітСпорт

Федір Ємельяненко не має наміру завершувати кар’єру після поразки від Мітріона

У ніч на неділю російський боєць поступився американцеві на турнірі Bellator 180 в Нью-Йорку технічним нокаутом в першому раунді.

Російський боєць змішаного стилю (ММА) Федір Ємельяненко не має наміру завершувати кар’єру, незважаючи на поразку технічним нокаутом від американця Метта Мітріона на турнірі Bellator 180 в Нью-Йорку. Про це росіянин повідомив на прес-конференції після бою.

Ємельяненко програв Мітріону в неділю технічним нокаутом. Суддя зупинив поєдинок вже на другій хвилині після перехресного удару двох спортсменів, після якого американець почав добивати російського бійця, який перебував в пасивному захисті.

«Звичайно, я ж боєць». – сказав 40-річний Ємельяненко під оплески присутніх у залі журналістів, відповідаючи на питання, чи має намір він продовжувати кар’єру.

Також росіянин повідомив, що не має проблем зі здоров’ям після бою. «Медогляд пройшов, все добре». – відповів він.

Ємельяненко готовий провести бій-реванш з Мітріоном. Коментуючи недільний поєдинок, росіянин зазначив, що удари були обопільними, але американець трохи раніше встиг відновитися.

Всього в активі Ємельяненко тепер 36 перемог і п’ять поразок у змішаних єдиноборствах. На рахунку 38-річного Мітріона 12 перемог, п’ять поразок.

Фото з мережі.

Новини по темі

Back to top button