Інциденти

У Шепетівці пройшов ІІ етап обласного квесту «Відома і невідома Хмельничинна»

Квест «Відома і невідома Хмельничинна» (Шепетівка)17 вересня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей відбувся ІІ етап обласного квесту «Відома і невідома Хмельничинна» присвячений 80-річчю утворення Хмельницької області. Про це інформують на офіційному сайті Шепетівської міської ради.

До участі у квесті бібліотекарі запросили своїх активних читачів – учнів 5-9 класів шкіл міста. Учасники квесту змагалися за звання найерудованішого гравця та найспритнішої команди. Розділившись на дві команди «Помаранчеві» і «Зелені», по шість учасників у кожній, юнні читачі отримали маршрутні листи, на яких були зазначені 4 зупинки, розташовані у різних куточках міста: історична, географічна, літературна, архітектурна. На кожній зупинці команда отримувала завдання, відповідала на запитання, а за кожну правильну відповідь отримувала бали. Координаторами команд, аби краще орієнтуватися, стали бібліотекарі.

Пройшовши усі зупинки, на фініш просто-таки «ввірвалася» перша команда – «Помаранчеві». За декілька хвилин команда «Зелених» теж завершила свій маршрут. Всі учасники дуже старалися і після загального підрахунку балів переможцем визнано команду «Помаранчевих», а в індивідуальному змаганні на найкращого знавця свого краю перемогу здобув Данило Ходоровський.

Переможців привітали та побажали успіхів у ІІІ етапі, який буде проходити у м. Хмельницькому. Квестівці отримали яскраві враження, збагатилися новою інформацією та пережили захоплюючі емоцій.

Новини по темі

Back to top button