ІнцидентиКам'янець-Подільський

У Кам’янець-Подільській РДА дитячі права зібрали засідання комісії

У Кам'янець-Подільській РДА дитячі права зібрали засідання комісіїУчора, 2 березня,  під головуванням заступника голови комісії з питань захисту прав дитини, начальника служби у справах дітей Кам’янець-Подільської райдержадміністрації  Віталія Заклевського відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Як повідомляють на сайті РДА, на порядку денному розглядалися питання про доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей, доцільності, питання захисту майнових прав дітей, надання годин відвідуванням малолітньої дитини найближчими родичами та батьком, надання дозволу відрахування неповнолітньої дитини із професійного навчального закладу, постановка на облік дітей з кризових сімей та необхідність здійснення соціального супроводу, питання тимчасового влаштування неповнолітньої у дитячий лікувальний заклад.

У роботі комісії взяли участь представники відділів та структурних підрозділів адміністрації: служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу культури, туризму, молоді та спорту, юридичного сектору,  управління соціального захисту населення, відділу державної реєстрації актів цивільного стану, відділу освіти, представники Гуменецької територіальної громади, представників центральної районної лікарні.

На засідання комісії також були запрошені батьки, які неналежно виконували батьківські обов’язки та інші заявники, питання яких розглядались комісією.

Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації та юридичного відділу адміністрації У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

За результатами комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.

Фото truskavich.com.

Новини по темі

Back to top button