ІнцидентиКам'янець-Подільський

Обговорили правову освіту населення

Правова освіта населенняСьогодні у Кам’янці-Подільському розглянули надання правової освіти населенню на засіданні міської міжвідомчої координаційно-методичної ради.  Про це йдеться на сайті міськради.

Під головуванням керуючої справами Яни Мельничук розглянули затвердження плану роботи ради на 2018 рік, проведення правопросвітницьких заходів для громади з виконання правопросвітницького проекту «Я маю право!», у тому числі серед шкільної та студентської молоді.
Надано інформацію щодо роз’яснень населенню актуальних питань з правової освіти через радіопрограму «Міська кухня» та рубрику на сайті міської ради «Запитання до міської влади».
Як повідомив директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентин Бартиш, порівняно з 2015-2017 роками, у 2018-му кількість звернень до них зросла вдвічі. Збільшився і перелік категорій, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема, внутрішньо переміщеними особами.
Під час засідання працівники ювенальної поліції також повідомили про правопросвітницькі заходи, які проводяться ними для неповнолітніх.

Новини по темі

Back to top button