Кам'янець-Подільський

Інтернет-видання «7 днів» запускає власний туристичний проект

До відкриття ювілейного (десятого) туристичного сезону в Кам’янці-Подільському, яке відбудеться 20-22 квітня, інтернет-видання «7 днів» запускає туристичний проект – «Втекти з дому».

Україною щороку мандрують мільйони туристів – як українці, так і гості з-за кордону. Хтось подорожує аби випробувати на собі активні види відпочинку та досягнути нових рекордів, хтось – відкрити раніше незвідані куточки та отримати неймовірну кількість приємних вражень і позитивних емоцій, а хтось – щоб набратися духовних і фізичних сил, аби щоранку гідно зустрічати новий день. Обирати ж на теренах неньки України є з чого. Визначних пам’яток архітектури та природних чудес, які вражають усіх, у нас хоч греблю гати. Тільки й встигай усюди…

Туристичний проект «Втекти з дому»

Що ж робити, коли у вашому списку «Must Do» не просто багато пунктів, а їх аж через край? Або ви вагаєтесь у своєму рішенні та не впевнені до кінця, що  та подорож, яку запланували, сподобається. Або ж ви хочете здивувати усіх походом вихідного дня? Вихід є! Пропонує вашій увазі новий проект від інтернеті-видання «7 днів» – «Втекти з дому». Це проект для тих, кому набридли одноманітні будні, хто довго чекає відпустки або просто її величність фортуна подарувала йому шанс покинути усе і податися на вихідні чи тиждень-другий світ заочі; кому випала гарна нагода, аби втекти з дому від усіх і розчинитися у світі незабутніх вражень, позитивних емоцій під час мандрівок мальовничими куточками нашої країни. Одним словом, зникнути на деякий час з усіх радарів та присвятити час собі коханому (коханій), своїм друзям та родині. Адже хто сказав, що втеча – справа однієї людини? Однодумці та рідні, що зроблять цю втечу ще приємнішою, тільки вітаються. Тож гайда на зустріч новим відкриттям та неймовірному релаксу в єднанні з природою та архітектурними дивами століть.

Очікуйте на перші матеріали проекту вже зовсім скоро!

Новини по темі

Back to top button