Кам'янець-Подільський

Борис Негода презентував «Метаморфози»

Борис НегодаУ Хмельницькому відомий кам’янецький художник-графік, живописець Борис Негода представив поціновувачам мистецтва свою нову виставку «Метаморфози».

Експозицію, як повідомляє «7 днів», відкрили в Хмельницьокму обласному художньому музеї.

Виставка презентує роботи Бориса Михайловича із серії «Скіфи», «Ангели» і «Метаморфози», що виконані олійною пастеллю: рідкісна кропітка техніка, схожа на мільйон вкручень-краплинок. У них митець виступає як творець образів, які додають сили духу і радості, яскраво утверджують ідею української самосвідомості та народності.

У Бориса Негоди ще чимало ідей і нових проектів – серед них і свіжі полотна, і нові персональні виставки, і виїзди на художні пленери та ін. Бо, як зізнається сам митець, не зробив ще багато з того, що запланував.

Ознайомитись із творчим доробком художника можна до 15 липня.

Зазначимо, що Борис Негода – заслужений художник України, професор кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка, перший лауреат Хмельницької обласної премії ім. В. Розвадовського, лауреат премії ім. І. Огієнка в галузі мистецтва.

Виставка Бориса Негоди «Метаморфози»

Фото з архіву Хмельницького обласного художнього музею.

Новини по темі

Back to top button