ІнцидентиКам'янець-Подільський

Відзначили День Конституції України

Відзначили День Конституції України Кам’янець-Подільський відзначив День Конституції України – 27 червня в міському Будинку культури відбулися святкові урочистості.

Розпочався захід із вшанування тих, хто в різні часи виборював незалежність України й сьогодні боронить її кордони на сході держави. Загадали напередодні свята й незламного борця правди та волі – Тараса Шевченка, до пам’ятника якого депутати міської ради поклали квіти.

Як повідомляють у прес-службі міської ради, продовжилося свято зі слів вітань та вручення нагород від міського голови Михайла Сімашкевича.

«Демократичний розвиток ніколи не був легким, але щиро віримо в те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буди назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою. Сьогодні ми маємо саме ту молодь, яка прагне жити європейськими цінностями, і яка впевнено йде до мети. Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її синів-патріотів, які віддано захищають українську землю», – відзначив очільник міста.

Після цього мер вручив відзнаки «За заслуги перед міською громадою» військовослужбовцям міста та грамоти кам’янчанам, які щоденно плідно працюють на благо міста і держави.

Також привітав учасників зібрання народний депутат України Володимир Мельниченко. Володимир Володимирович вручив десяти жителям міста грамоти Верховної Ради України та нагороди найактивнішим кам’янчанам від себе особисто.

Знаменним цей день став і для шістнадцятирічних жителів міста, яким мер та народний депутат урочисто вручили паспорти громадянина України.

Продовжився захід концертною програмою за участю творчих колективів Кам’янця.

Новини по темі

Back to top button